Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Voor nadere info over mijn foto's/presentatie's/workshops/(basis)cursussen klik op
het envelopje hiernaast en vul het verschijnende emailformulier in.

Voor aanvullende info over mijn (macro-)workshops zie hoofdstuk WORKSHOPS.

Mijn adresgegevens: Ernest Kox, Nieuwstraat 45 5527 AS Hapert (Noord Brabant). Telefoon 0497-387013.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel (Nummer 68952473)

Mijn foto's zijn grotendeels onbewerkt uitgezonderd aanpassingen als uitsnedes, een beetje verscherpen en minieme kleuraanpassingen. Bij een enkele foto heb ik twee beelden over elkaar gezet. Alle foto's zijn te koop. Prijsindicatie foto op canvas: 90x60cm €110,- / 105x70cm €140,- / 120x80cm 175,- (Mooie kwaliteit). Ook voor een schitterende expositie op uw locatie kunt u mij contracteren. Of boek een avond- of middagvullende presentatie!! (95 euro excl. reiskosten).

Het afgelopen jaar heb ik gefotografeerd en gefilmd met een Nikon Z6 en Z7. Vaak in combinatie met een Nikon macrolens  MC 105mm 1:2,8 s.

Alle foto's ©copyright Ernest Kox - All photographs ©copyright Ernest Kox.
Voor ieder gebruik van de foto's is schriftelijke toestemming van de fotograaf vereist.

Een presentatie m.b.v. een lichtsterke beamer op groot projectiedoek is mogelijk voor groepen (fotoclubs, natuurverenigingen, scholen, bedrijven, buurtverenigingen, bejaardenverenigingen enz). Op fotografisch gebied geef ik uitleg hoe ik te werk ga bij het vastleggen van mijn onderwerpen (insecten/bloemen/landschappen). Verder voorzie ik mijn natuurbeelden met talloze wetenswaardigheden en kan ik desgewenst uitgebreid ingaan op de achtergrond van met name insecten, paddenstoelen, bloemen en planten. In mijn voordracht maak ik tevens gebruik van sfeervolle audiovisuele presentaties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kosten: €95,-, (excl.  reiskosten). Ook voor exposities kunt u contact met mij opnemen.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee